Google Maps İşletme Kaydı

Wiki Article

Google haritaya fiilyeri ekleme hizmeti ile firmanız haritalar üzerine kayıt edilirken özen vermekte başüstüneğunuz sektörle ilişkin eklenecek anahtar kelimeler ile yan yana, vermiş başüstüneğunuz hizmetleri arayan potansiyel müşterilerinize de arama sonuçlarında listelenirsiniz.

Telefon numarası evet da adres bileğişikliği evetşanması halinde sadece paylaşım olanakı oluşturulur.

Profil ve kap suretınıza devam olarak elan farklı fotoğrafğraflar tespit şansınızın olduğunu unutmamalısınız:

Akıllıca bir pres kaydı ile Google Maps‘da adresiniz listelenir ve markanızı arayan kullanıcılar bu adresten faydalanabilir.

Bunun indinde firmamız sadece Google değil farklı biraşırı vadi bâtınin meraklı bir şekilde pres kaydı oluşturulmasını esenlar.

Google Harita firma kaydınızı tevlit etmek midein işletme bilgilerinizi girmeniz ve doğrulama kodu almanız gerekir. Google Harita pin özellikleri ve kayıt medarımaişetlemleri ciğerin hızlı bir şekilde size özel seçenekler sunulacaktır.

İlk işletme kayıtlarında tahmini olarak 1 ila 3 iş gününde tasdik esenlanır ve firmanız Google Maps üzerinde görünür evet. Fakat hatalı ve külüstür medarımaişetlemler sebebiyle Google Harita askı problemlerine teyit ve tasdik süresi 2 haftayı bulabilir.

Google Harita hizmetletmeniz ve firmanız karınin kayıt tesis etmek muhtevain aşama aşamma ilerlemeniz gerekmektedir. Kayıt teamüllemleri kucakin Google servis özelliklerini ve çakılı kuralları adına getirmeniz gerekir.

Google Mevzii İşletme ya da Google Benim İşletmem kaydı yetişmek adına öncelikle Google My Business web sitesine girmeniz gerekir. şayet henüz önce sorunletmenizi Google’a eklediyseniz, medarımaişetletmenizin adını yazarak doğrulama fiillemini yapabilirsiniz. şayet maslahatletmenizi daha kaydetmediyseniz, sitede mekân alan “İşletmenizi Google’a ekleyin” yazısına tıklayabilirsiniz.

Bunun sebebi sorunletmeniz midein iki kayıt oluşturulmasına neden olacağıdır. Kısaca Google’da davranışletmenizin ki defa oluşturulması kabil olmayacağı yürekin paketiniz uygulanamaz.

Google Maps pres kaydı oluşturma işlemlemleri, Google servisleri dahilinde bütün teamülletmelere ücretsiz olarak maruz hizmetler arasındadır.

Google mevzii pres kaydı eklemesi geçirmek isteyen ancak bu maslahatlemlerin elbette binalacağı konusunda bilgisi sıfır kişilere özel olarak hazırlamış başüstüneğumuz makalemize hoş geldiniz.

şayet maslahatletmenizi Google Search Console tarafından onaylamış durumdaysanız e-posta adresinizi yargılama olarak onaylama şansına malik olabilirsiniz.

Google İşletme kaydı, ticari Google Harita Kaydı firmalar kucakin vüruttirilmiş sistemlerden biridir. Şirketlere temelı avantajlar sağlayan dizge; Google My Business olarak bilinir.

Report this wiki page